martes, 21 de junio de 2016

XABIACONVIU EN EL COR

El curs escolar ha arribat al seu fi i també ho ha fet el programa Xàbiaconviu. 
Amb este video-resumen desitgem des del departament de Policia Local, donar-vos les gràcies de cor. Les gràcies per una inciativa que ha sigut acollida amb molt afecte per tots els agents socials implicats: regidoria d'Educació de M.I. Ayuntamiento de Xàbia i resta de regidories, Creu Roja Xàbia, directors, tutors i alumnes dels col·legis del nostre municipi, etc. 
Per a nosaltres ha sigut una experiència molt enriquidora que ens ha permés sentir-nos més prop de  tots vosaltres, dels vostres problemes i inquietuds. 
Gràcies per facilitar-nos el nostre treball una vegada més. 
Des de Xàbiaconviu vos desitgem un bon estiu! 
Ens veurem prompte!
El curso escolar ha llegado a su fin y también lo ha hecho el programa Xàbiaconviu. 
Con este video-resumen deseamos desde el departamento de Policía Local, daros las gracias de corazón. Las gracias por una inciativa que ha sido acogida con mucho cariño por todos los agentes sociales implicados: concejalía de Educación de M.I. Ayuntamiento de Xàbia y resto de concejalías, Cruz Roja Xàbia, directores, tutores y alumnos de los colegios de nuestro municipio, etc.
Para nosotros ha sido una experiencia muy enriquecedora que nos ha permitido permanecer todavía al lado de todos vosotros, de vuestros problemas e inquietudes.
Gracias por facilitarnos nuestro trabajo una vez más.
Desde Xàbiaconviu os deseamos un feliz verano!
Nos veremos pronto!

No hay comentarios:

Publicar un comentario