jueves, 14 de abril de 2016

LA INTRODUCCIÓ DE L'AGENT TUTOR ES PRODUÏX DE MANERA NATURAL

La introducció de l'agent tutor es produïx de manera natural
L'última sessió del programa d'introducció de l'Agent Tutor en el col.legi del Arenal de Xàbia va tindre lloc el dimarts 22 de març. Durant esta sessió, igual que es va fer en els altres cinc centres, ens trobem amb els alumnes molt motivats gràcies a les dos sessions que ja s'havien realitzat. Sabien perfectament de que se'ls estava parlant i la introducció de la figura de Carlos, el nostre Agent Tutor, es va produir de manera natural, senyal que els conceptes treballats i les dinàmiques que s'havien utilitzat per Marina, els habñia fet entendre que era necessària una figura com a tal en els centres educatius.
Marina Samartín, ho explica molt bé en el vídeo.
1.- Maneres de resoldre els conflictes.
2.- Què és el programa "Agent Tutor"?
3.- Preparats per a la campanya de comunicació.La introducción del Agente Tutor se produce de manera natural
La última sesión del programa de introducción del Agente Tutor en los colegios de Xàbia tuvo lugar el martes 22 de marzo.
Durante esta sesión, al igual que se hizo en los otros cinco centros, nos encontramos con los alumnos muy motivados gracias a las dos sesiones que ya se habían realizado. Sabían perfectamente de que se les estaba hablando y la introducción de la figura de Carlos, nuestro Agente Tutor, se produjo de manera natural, señal de que los conceptos trabajados y las dinámicas que se habían utilizado por Marina, les habñia hecho entender que era necesaria una figura como tal en los centros educativos.
Marina Sanmartin, lo explica muy bien en el vídeo:
1.- Maneras de resolver los conflictos.
2.- ¿Qué es el programa "Agente Tutor"?
3.- Preparados para la campaña de comunicación.No hay comentarios:

Publicar un comentario