domingo, 21 de febrero de 2016

COMENCEN LES SESSIONS

COMENCEN LES SESSIONS.
01.Febrero.2016.
Primera sesión: Trenc d’Alba. Comienzan las sesiones en los centros educativos de Xàbia.
Comienza “Xàbiaconviu, per la convivència escolar”. Comienzan las sesiones en los centros educativos de Xàbia.
El proyecto comienza a dar sus primeros pasos. La primera sesión tuvo lugar  el 1 de febrero en el Col.legi Trec d’Alba con 25 alumnos. Los talleres tienen el objetivo de presentar al agente tutor como figura amiga, cercana y de confianza, para ello en ellos se promueve la convivencia escolar contando con la participación y la implicación directa de los alumnos a la hora de diagnosticar cuáles son las fuentes de conflictos, cómo aprovecharlos como fuente de conocimiento y, con todo ello, confeccionar una campaña de comunicación que utilizará el Ayuntamiento para sensibilizar de este grave problema tanto a la comunidad escolar como a la sociedad de Xàbia en general.

01.Febrer.2016.
Primera sessió: Trenc d’Alba. Comencen les sessions en els centres educatius de Xàbia.
Comença “Xàbiaconviu, per la convivència escolar”. Comencen les sessions en els centres educatius de Xàbia.
El projecte ha començat a donar els seus primers passos. La primera sessió va tindre lloc en el Col.legi Trec d’Alba amb 25 alumnes. Els tallers tenen l’objectiu de presentar l’agent tutor com a figura amiga, pròxima i de confiança, per a això es promourà la convivència escolar comptant amb la participació i la implicació directa dels alumnes a l’hora de diagnosticar quines són les fonts de conflictes, com aprofitar-los com a font de coneixement i, amb tot això, confeccionar una campanya de comunicació que utilitzarà l’Ajuntament per a sensibilitzar d’este greu problema tant a la comunitat escolar com a la societat de Xàbia en general.

Resum de la sessió del dia 1 de febrer per Pau Llorca Llinares. Trenc d’Alba. 
PROGRAMA #XÀBIACONVIU
Activitats de l’ ajuntament al cole del Trenc d’Alba per Pau Llorca Llinares

  • A les 9:00 comença l’activitat a la classe de cinqué, aleshores arriba Marina, una amiga coneguda de la classe. Però,… no hi havia vingut soles, aquesta vegada havia vingut amb Carlos i amb Amparo, dos persones més de l’ajuntament, més diversió per a la classe de cinqué.
  • Quan comença l’ activitat Marina fa cinc grups de cinc persones per fer un joc al voltant de la pau, on hem tingut que buscar sinònims de paraules relacionades amb la pau i la no violència.
  • A la segona activitat també tracta de la pau, però molt mes divertida, hem fet un teatre d’una baralla on hi havia que solucionar el problema, en resum va estar molt divertit!
collage xàbiaconviu2
Xàbiaconviu
Xàbiaconviu

No hay comentarios:

Publicar un comentario